Werkwijze Human Chemistry Expert

Ik richt mij op organisaties die zich bewust zijn van de kracht van hun medewerkers en zich willen verdiepen hoe medewerkers met meer voldoening en enthousiasme hun werk doen.

 “The opportunity is not to discover the perfect company for ourselves. The opportunity is to build the perfect company for each other.”
― Simon Sinek

Werkwijze

Het gaat niet altijd vanzelf, maar als je oog hebt voor wat de mensen bezig houdt dan ben je al behoorlijk goed op weg. Regelmatig zul je hobbels tegenkomen in de samenwerking. Zet een clubje mensen bij elkaar en er ontstaat altijd wel gedoe. Niet leuk voor een goede samenwerking op de korte termijn, wel  extreem nuttig om van te leren voor de lange termijn.

Dit is het stuk waar ik vaak ingevlogen word. Elke aanvaring, elk beetje weerstand leert jou iets over de organisatie. En iets over jezelf. Met mijn gave snel te doorzien hoe knelpunten ontstaan en wat ze eigenlijk te zeggen hebben, ben ik hier helemaal op mijn plek. Pak je hobbels op de juiste manier aan, dan heeft dat effect op iedereen. op jezelf, op de organisatie. Dit is het stukje waar de magie van het leven direct op reageert.

Als knelpunten worden glad gestreken op de juiste manier, dan gebeuren er wonderlijke dingen. Jij groeit, jouw organisatie groeit. Ineens worden inzichten helderder,zien mensen nieuwe kansen, ontstaan er betere ideeën. Je trekt de juiste klanten aan of krijgt onverwachts nieuwe opdrachten.

Alles en iedereen is met elkaar verbonden. Hoe beter de chemie onderling, hoe mooier de resultaten.

Ik word er blij en gelukkig van als mensen en organisaties gaan bloeien en accelereren. Ik geloof erin dat als mensen lekker in hun vel zitten, de wereld een stukje beter word. Het is mijn vurige wens dat ik daar een steentje aan bij kan dragen.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of voor jouw organisatie? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

Afspraak maken

Een goede chemie op de werkvloer is de beste katalysator voor je bedrijf. Hoe vind jij de formule voor een goede chemie?

Maak een vrijblijvend afspraak en dan gaan we samen de knelpunten aanpakken.