Harriette van Rijssel Human Chemistry Expert

Iemand zei ooit tegen mij met twinkels in zijn ogen toen hij mijn eerste baby-foto zag: wat dacht je toen je geboren was? Waar ben ik nu toch terecht gekomen? En inderdaad zie je mij met een grote frons en een verbaasde blik de wereld  inkijken. Ik moest er om grinniken. 

Die zachte denkfrons en grote ogen zijn namelijk symbolisch voor mij over hoe ik in de wereld sta. Ik wil begrijpen waarom de mensen doen zoals ze doen. Ik wil weten hoe ze in het leven staan en waar ze mee worstelen. Het liefste stel ik vragen en luister ik naar de vele antwoorden. Ik hoor wat er wel, en vooral ook wat er niet gezegd wordt. Ik kan er niets aan doen, die radertjes staan altijd aan.

Hoe kom je goed uit de verf als professional?

Pas later ontdekte ik dat ik de gave heb om mensen snel te doorgronden. En dat mijn natuurlijke hang om mensen te willen begrijpen hieruit voortkomt. Ik zie waarin mensen nog mogen helen, ik zie wat ze tegenhoudt om volledig tot bloei te komen.  Waar ik ooit het beroep als röntgenlaborant koos en als het ware met straling door mensen heenkeek, zo blijk ik zelf het vermogen te hebben mensen te kunnen scannen. Ik zat dus wel warm met mijn eerste beroep, maar op een verkeerde manier!

Als coach train ik inmiddels professionals op de werkvloer. Hoe goed kom je daar uit de verf? Loop je tegen conflicten aan of vind je het lastig grenzen aan te geven? Ik zie wat jou van binnenuit belemmert en help jou dit op te lossen. Dat maakt jou een completer en stabieler mens wat resulteert  in meer voldoening in je leven en in je werk.

Maar ik kijk ook verder. Merk je dat jouw team in de weerstand zit en vind je het lastig daarmee om te gaan? Of merk je dat er nauwelijks een goede verbinding zit tussen de mensen onderling en wil je dat verbeteren? Ik kijk met jou mee om te zien waar precies de angel van het probleem zit.

Ik geloof dat de juiste chemie op de werkvloer zorgt voor gelukkige mensen. En gelukkige mensen zijn productiever en  gezonder. Het is mijn missie om mensen beter in hun vel te laten zitten en bij te dragen aan een goede harmonie op de werkvloer. Zodat de wereld een stukje leuker en vrediger wordt.

Afspraak maken

Sriracha godard messenger bag, beard meditation dreamcatcher
forage etsy next level semiotics.